de TractorVerzekering

Heb jij een hobby of oldtimer trekker en wil je zo snel mogelijk aan de slag? Daar hoort de beste en voordeligste tractor verzekering bij. Deze tractorverzekering voor particulieren is ook geschikt voor Unimog en landbouwvoertuig. Bij ons sluit je snel, eenvoudig en goedkoop de trekker verzekering af. Je tractor verzekeren kan via deze website of je belt ons even. Je tractor is meteen verzekerd. Bij ons kun je terecht voor je hobby of oldtimer tractor en we kunnen je ook helpen met een voordelige verzekering als je de trekker gebruikt voor agrarische doeleinden.

Hoe vraag je de tractor verzekering aan?

Hieronder klik je op het juiste voertuig, je berekent de premie en je kunt daarna meteen de verzekering aanvragen. Je ontvangt dan binnen 1 werkdag een dekkingsbevestiging. Wil je de tractor meteen verzekeren bel ons dan, je kunt dan gelijk met de tractor rijden. De polis krijg je binnen enkele dagen. Deze verzekering is geschikt voor originele tractoren, landbouwvoertuigen en Unimogs. De dekking is prima, zo is schade aan eigen zaken meeverzekerd. Hier vind je meer informatie over dekking en voorwaarden. Heb je vragen? Kijk eerst op meest gestelde vragen of deze er tussen staan of bel ons.

Kenteken tractor doorgeven

Heeft je tractor nog geen kenteken? Check dan de website van de RDW of jouw tractor een kenteken nodig heeft. Registratie is altijd nodig en na registreren heb je meteen verzekeringsplicht. Lees verder hoe dit zit in ons blog.

Je merkt, als je contact met ons opneemt dat wij ook tractor liefhebber zijn. Onze klanten wonen overal in Nederland. De meeste trekkers die wij verzekeren worden gebruikt voor de hobby. Ook voor zakelijke tractoren hebben wij de juiste verzekering. Informeer naar de mogelijkheden.

Wij krijgen regelmatig de vraag: Is het verplicht om de tractor te verzekeren?

Een WA-verzekering voor een tractor is verplicht

Volgens de Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen (WAM) moet de bezitter van een motorrijtuig het voertuig verzekeren voor Wettelijke Aansprakelijkheid (WA). Voor de wet is een voertuig een object met een motor en een aandrijving op wielen. Een tractor valt daar ook onder. Na registratie controleert de RDW ook of het voertuig is verzekerd. (verzekeringsplicht)

De wettelijke aansprakelijkheidsdekking (WA) verzekert in de regel alleen schade aan andere objecten en personen. Onze verzekering vergoed ook schade aan eigen eigendommen. Daarnaast is het goed om te kijken of je de eigen schade aan de tractor vergoed wilt hebben en in welke situatie. Denk bijvoorbeeld aan brand of diefstal. De keus voor een extra dekking hangt vaak af van de waarde van de tractor en de persoonlijk omstandigheden.

Heb jij een vraag aan ons, mail ons of kijk op meest gestelde vragen.

Voor vrijwel elke trekker kun je bij ons terecht. Of je nu een oldtimer tractor, een Unimog of een landbouw tractor hebt, wij hebben voor elk gebruik en elke tractor de beste tractor verzekering. We checken altijd welke trekker verzekering het voordeligste voor jou is. Wil je voor je hobby of landbouwtractor een opzittende verzekering? Dat kan natuurlijk ook. Klik hier voor meer informatie.

Deze tractorverzekering is bedoeld voor originele tractoren. MMBS voertuigen / auto’s die zijn (om) gekeurd als landbouwvoertuig kunnen we niet verzekeren.

Voordelen tractorverzekering

Waarom de tractor verzekering afsluiten?

Dit vinden klanten van de TractorVerzekering beoordeling geven

Jaap Kersten Beoordeling: 9.5/10

“Prima geholpen en vriendelijk personeel”

Bent u tevreden met onze verzekering of hoe wij u hebben geholpen? Wilt u ons helpen door een beoordeling in te vullen? Heel erg bedankt!