Golfkar verzekeren

Heeft u een golfkar op landbouwkenteken?

Gebruikt u de golfkar op een golfterrein, uw eigen erf of landbouwgrond? Dan kunt u bij ons de golfkar verzekeren.

Premie golfkar

Sinds 2022 wordt een golfkar geclassificeerd als een landbouwvoertuig, wat betekent dat het geregistreerd moet worden bij het RDW en voorzien moet zijn van een landbouwkenteken. Dit kan even wennen zijn, aangezien golfkarren overwegend recreatief worden gebruikt en voorheen werden verzekerd als recreatievoertuigen. Vanwege onze specialisatie in zowel landbouwverzekeringen als recreatieverzekeringen kunnen wij u nu een specifieke golfkarverzekering aanbieden.

U heeft een AM en of B rijbewijs nodig om een golfkar op kenteken te besturen.

Wat kost de golfkar verzekering?

De WA premie voor de golfkar met landbouwkenteken is € 210,- per jaar, exclusief assurantiebelasting. De voorwaarde voor deze verzekering is dat u de golfkar gebruikt voor golfen of alleen gebruikt op uw eigen terrein / erf ten behoeve van landbouwwerkzaamheden. U kunt de golfkar verzekering naast WA dekking uitbreiden met brand/diefstal of casco dekking en een inzittenden verzekering. Gebruikt u de golfkar voor andere doeleinden dan kunnen wij de golfkar helaas niet verzekeren.

Hoe vraag ik de golfkar verzekering aan?

Wij kunnen helaas geen verzekeringen aanbieden voor golfkarren die voor zakelijk gebruik bestemd zijn. Wanneer u een aanvraag indient, vragen wij u vriendelijk om specifieke voorbeelden te geven van het beoogde gebruik van de golfkar. Na het indienen van de aanvraag kunt u rekenen op een wachttijd van 2 dagen voordat u de bevestiging van de verzekeringsdekking ontvangt.

Verzekering aanvragen

Wilt u de gehele golfuitrusting verzekeren dan kunt u kiezen voor de golfverzekering.

Maatwerk

Heeft u een Quad, Buggy of MMBS voertuig? Vraag dan een offerte aan 

Home Golfkar verzekeren