Golfkar verzekeren

Heeft u een golfkar op landbouwkenteken?

Gebruikt u de golfkar op een golfterrein, uw eigen erf of landbouwgrond? Dan kunt u bij ons de golfkar verzekeren.

Premie golfkar

Sinds 2022 valt een golfkar in de categorie landbouwvoertuig. Dit komt omdat een golfkar geregistreerd moet worden bij het RDW en een landbouwkenteken moet voeren. Dit moet voor veel mensen nog even wennen. Een golfkar wordt vooral recreatief gebruikt en voorheen werden golfkarren als recreatievoertuig verzekerd. Omdat wij gespecialiseerd zijn in landbouw verzekeringen én recreatieverzekeringen mogen wij u deze golfkarverzekering aanbieden.

U heeft een AM en of B rijbewijs nodig om een golfkar op kenteken te besturen.

Wat kost de golfkar verzekering?

De WA premie voor de golfkar met landbouwkenteken is € 193,- per jaar, exclusief assurantiebelasting. De voorwaarde voor deze verzekering is dat u de golfkar gebruikt voor golfen of alleen gebruikt op uw eigen terrein / erf ten behoeve van landbouwwerkzaamheden. U kunt de golfkar verzekering naast WA dekking uitbreiden met brand/diefstal of casco dekking en een inzittenden verzekering. Gebruikt u de golfkar voor andere doeleinden dan kunnen wij de golfkar helaas niet verzekeren.

Hoe vraag ik de golfkar verzekering aan?

U wordt gevraagd waarvoor u de golfkar gebruikt. Voor zakelijk gebruik hebben we geen mogelijkheden. We vragen u dus altijd om voorbeelden te noemen wat u met de golfkar gaat doen. De aanvraag wordt dan ingediend. Hou rekening met een wachttijd van 2 dagen voordat u een bevestiging ontvangt van verzekeringsdekking.

Verzekering aanvragen

Wilt u de gehele golfuitrusting verzekeren dan kunt u kiezen voor de golfverzekering.

Heeft u een ander voertuig zoals een Quad of Buggy op landbouwkenteken? Vraag een offerte aan.

Home Golfkar verzekeren