Hoogwerker verzekeren

Particulier een hoogwerker verzekeren?

Regelmatig ontvangen we vragen over wat een hoogwerker verzekeren kost. We hebben mogelijkheden voor particulier gebruik. We stellen hiervoor een offerte op bij onze verzekeraar, afhankelijk van het gebruik en doel van de hoogwerker of verreiker. Particulieren hebben soms een verreiker of hoogwerker aangeschaft voor eigen gebruik, handig voor hoge bomen, hoog huis of landbeheer.

We mogen een mooi tarief aanbieden als het gebruik hobbymatig is of gerelateerd aan agrarisch gebruik. Bijvoorbeeld voor verzorging van dieren of gebruik in de tuin of het bewerken van een stukje land.

Kenteken hoogwerker

Sinds januari 2022 moeten alle voertuigen, inclusief hoogwerkers, geregistreerd zijn bij het RDW. Verzeker je hoogwerker of werkmateriaal om boetes te voorkomen; Er worden nu geregeld boetes uitgedeeld wegens verzekeringsplicht. Wacht niet langer en regel direct je verzekering!

Offerte aanvragen

Wat kost het verzekeren van een hoogwerker?

Als het om een particulier risico gaat wordt een hoogwerker / verreiker niet dagelijks gebruikt. Hier is de premie op aangepast. Een hoogwerker wordt vaak voor WA dekking verzekerd, je kunt de dekking uitbreiden met brand of brand/diefstal. Is de hoogwerker jonger dan 12 jaar dan kun je ook kiezen voor WA + Casco dekking. De WA jaarpremie is vanaf € 167,- . De premie is afhankelijk van het gebruik, vraag daarom een offerte aan, je ontvangt binnen 2 werkdagen het premievoorstel.

Voor wie is deze hoogwerker verzekering bedoeld?

Deze verzekering is voor hobbymatig- en/of eigen agrarisch gebruik. Het gebruik is afgestemd voor het verzorgen van dieren, of het bezitten van een stukje grond. Ga je de hoogwerker gebruiken voor bijvoorbeeld loonwerk dan is deze verzekering niet geschikt. Nadat je een offerte bij ons hebt aangevraagd kun je beslissen of je de verzekering aanvraagt.

Wat is het eigen risico?

Mocht je schade toebrengen aan iemand (WA schade) is er in dat geval geen eigen risico. Als je kiest voor WA + Casco dekking, dan is eigen schade ook verzekerd. Er is dan € 100,- eigen risico van toepassing.

Ik heb meerdere landbouwwerktuigen, kan ik deze tegelijk aanmelden?

Er kunnen meerdere voertuigen tegelijk aangemeld worden. Bijvoorbeeld, je hebt een zitmaaier, een tractor en een shovel, je kunt al deze voertuigen in één keer aanmelden op het aanvraagformulier.

Home Hoogwerker verzekeren