Oldtimer tractor verzekering

Het team van detractorverzekering.nl zit klaar om je te helpen. Als je met ons kantoor belt, krijgt je een specialist aan de lijn die je vragen kan beantwoorden. Wil je een oldtimer tractor verzekering afsluiten dan kan dit snel en eenvoudig via deze website. Wil je alvast dat je tractor verzekerd is kan dat ook telefonisch geregeld worden.

Premie oldtimer tractor

De voorwaarden en de prijs is bij ons duidelijk. Wanneer je kiest voor een oldtimer tractorverzekering betaal je *€ 65,- per jaar. Deze verzekering is dus bedoeld voor de echte oldtimer tractor liefhebber die houdt van toerritjes en het showen van de tractor.

Deze oldtimer tractor verzekering heeft een paar voorwaarden:

Je (originele) tractor moet 20 jaar of ouder zijn en mag alleen gebruikt worden voor hobbymatige ritjes en evenementen. Zo eenvoudig is het. Nog vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je tenslotte graag. Vanaf een verzekerde waarde van € 15.000,- is bij de oldtimer tractorverzekering een taxatierapport vereist.

Heb je een verzamelobject waar je niet mee rijdt maar gebruikt voor tentoonstellingen etc. Klik dan hier.

Als je de tractor ook gebruikt voor privé klusjes, zoals hout halen, grasmaaien, met aanhanger of kar rijden, dan verzeker je tractor als hobbytractor. De dekking voor de hobby tractor is uitgebreider. De hobby tractor verzekering is er vanaf € 107,- per jaar. Voor carnaval en praalwagens hebben we helaas geen mogelijkheden.

Meer informatie hobby tractor verzekering

Wil je de tractor zakelijk of voor de landbouw gebruiken, klik dan hier

* De premie wordt verhoogd met 21% assurantiebelasting en eenmalige poliskosten van € 10,-.

Home Oldtimer tractor verzekering