Oldtimer tractor verzekering

Heb jij een tractor van 30 jaar of ouder en gebruik je de tractor alleen voor ritjes en oldtimer evenementen, dan is dit de juiste verzekering voor je oldtimer tractor.

Premie oldtimer tractor

Let op: Gebruik je de tractor ook voor klusjes of rijd je met een aanhanger? Kies dan de hobby tractorverzekering

Het team van detractorverzekering.nl zit klaar om je te helpen. Als je ons belt dan krijgt je een specialist aan de lijn die je vragen meteen beantwoordt. Wil je een oldtimer tractor verzekering afsluiten dan kan dit snel en eenvoudig via deze website. Wil je meteen rijden met de tractor, dan regelen wij telefonisch verzekeringsdekking.

De voorwaarden en de prijs is bij ons duidelijk. Wanneer je kiest voor een oldtimer tractorverzekering betaal je € 62,- per jaar. Deze verzekering is bedoeld voor de echte oldtimer tractor liefhebber die houdt van toerritjes en het showen van de tractor.

Deze oldtimer tractor verzekering heeft een paar voorwaarden:

  • Je tractor is een originele tractor en is 30 jaar of ouder.
  • Je gebruikt de tractor alleen om op te rijden en om mee te nemen naar shows en oldtimer evenementen.

De premie per jaar ad € 62,- geldt voor WA dekking. Je kunt daarnaast ook kiezen voor brand of brand + diefstal dekking.

Direct afsluiten

Heb je een verzamelobject waar je niet mee rijdt maar gebruikt voor demonstraties, shows en tentoonstellingen, klik dan hier.

Als je de tractor ook gebruikt voor privé klusjes, zoals hout halen, grasmaaien, met aanhanger of kar rijden, dan verzeker je tractor als hobby tractor. De dekking voor de hobby tractor is uitgebreider. Voor carnaval en praalwagens hebben we helaas geen mogelijkheden. Meer informatie: hobby tractor verzekering

Voor zakelijk gebruik van de tractor,  klik je hier.

Home Oldtimer tractor verzekering