Over ons

de Tractorverzekering is onderdeel van Veenstra & de Jong Assurantiën

Tractoren verzekeren is onze hoofdtaak bij Veenstra & de Jong Assurantiën. Wij vinden het belangrijk goede verzekeringen aan te bieden waar klanten echt behoefte aan hebben. We hebben de beste Unimog en tractor verzekeringen geselecteerd tegen een lage premie. Onze klanten zitten door heel Nederland. We merken dat er steeds minder aanbieders zijn voor tractoren. Wat je meestal hoort is dat aanbieders alleen een tractorverzekering willen afsluiten als je meerdere verzekeringen bij hen onderbrengt.

Wij willen de tractor verzekering graag zo goed mogelijk blijven aanbieden, ook als je er voor kiest niet over te stappen met je hele (agrarische) pakket. Een goede service is belangrijk, wij hechten hier veel waarde aan. We helpen je direct als je ons nodig hebt, altijd te denken vanuit jouw belang en je goed te adviseren over de beste verzekering.

Waarom een verzekering speciaal voor de oldtimer- of de hobby tractor?

De tractorverzekering is een unieke verzekering. Veel maatschappijen verzekeren alleen tractoren die zakelijk worden gebruikt. We vinden ook als je de tractor voor je hobby of plezier gebruikt, hier een geschikte verzekering voor moet zijn. Hiervoor hebben wij samen met de maatschappij een speciale polis ontwikkeld, de TractorVerzekering. Goed verzekerd zijn tegen een lage prijs.

Welke verzekeringen bieden jullie nog meer aan?

Veenstra de Jong Assurantiën is gespecialiseerd in verzekeringen die gerelateerd zijn aan vrije tijd. Onder aan deze pagina staan de overige websites met verzekeringen. Als je ons belt dan krijg je meteen een specialist aan de lijn die je van alles kan vertellen over de tractorverzekering. Heb je een vraag bel ons of kijk op meestgestelde vragen.

Wij zijn erg benieuwd wat jij van onze dienstverlening vindt. Schrijf hier je beoordeling.

Home Over ons