Over ons

de Tractorverzekering is onderdeel van Veenstra & de Jong Assurantiën

De Tractorverzekering is één van de leukste producten van ons kantoor. Wij werken met veel plezier aan de tractorverzekering. We hebben een fijn contact met onze klanten, daarnaast heeft de Tractorverzekering heeft een lage premie voor tractoren en Unimogs.

Een goede service is belangrijk, we helpen je direct als je ons nodig hebt, altijd te denken vanuit jouw belang en je goed te adviseren over welke verzekering het beste bij je past.

Waarom een verzekering speciaal voor de oldtimer tractor of de hobby tractor?

Wij hebben een uniek product in de markt gezet. We vinden namelijk je tractor, waar je veel plezier aan beleeft en welke je hobbymatig gebruikt, dat deze tractor gewoon verzekerd moet kunnen worden. Hiervoor hebben wij samen met de maatschappij een speciale polis ontwikkeld, de TractorVerzekering. Goed verzekerd zijn tegen een lage prijs.

Welke verzekeringen bieden jullie nog meer aan?

Veenstra de Jong is gespecialiseerd in verzekering die gerelateerd zijn aan vrije tijd. Verzekeringen die veel bij ons worden aangevraagd zijn: de oldtimerverzekering, de camperverzekering, de bootverzekering, de caravanverzekering en de motorverzekering.

team tractorverzekering
Team tractorverzekering