Over ons

de Tractorverzekering, onderdeel van Veenstra & de Jong Assurantiën

Bij Veenstra & de Jong Assurantiën is het verzekeren van tractoren onze voornaamste taak. Wij hechten veel waarde aan het aanbieden van goede verzekeringen die echt voldoen aan de behoeften van onze klanten. Om dit te bereiken, hebben we zorgvuldig de beste Unimog– en tractorverzekeringen geselecteerd, en dat tegen een lage premie. Onze klanten bevinden zich door heel Nederland. We hebben echter opgemerkt dat er steeds minder aanbieders zijn voor tractoren. Vaak hoor je dat aanbieders alleen een tractorverzekering willen afsluiten als je ook andere verzekeringen bij hen afsluit.

Bij ons werkt dit anders, Veenstra & de Jong Assurantiën biedt je ook een tractorverzekering aan, als je ervoor kiest om niet je hele (agrarische) pakket bij ons onder te brengen. We hechten veel waarde aan goede service en staan altijd direct voor je klaar wanneer je ons nodig hebt. Ons doel is om te denken vanuit jouw belang en je goed te adviseren over de beste verzekering.

Waarom kiezen voor een verzekering speciaal voor de oldtimer- of  hobbytractor?

De tractorverzekering is een uniek product. Veel verzekeringsmaatschappijen verzekeren alleen tractoren die zakelijk worden gebruikt. Wij vinden echter dat er ook een geschikte verzekering moet zijn voor mensen die hun tractor voor hobby- of plezierdoeleinden gebruiken. Daarom hebben we samen met onze maatschappij een speciale polis ontwikkeld: de TractorVerzekering. Hiermee ben je goed verzekerd tegen een lage prijs.

Welke verzekeringen bieden wij nog meer aan?

Veenstra & de Jong Assurantiën is gespecialiseerd in verzekeringen die te maken hebben met vrije tijd. Onder aan deze pagina vind je een overzicht van onze andere websites met verschillende online verzekeringen. Als je contact met ons opneemt, krijg je een vriendelijke medewerker aan de lijn die je alles kan vertellen over de tractorverzekering. Heb je een vraag? Bel ons gerust of kijk bij de meest gestelde vragen.

Wij zijn erg benieuwd naar jouw ervaring met onze dienstverlening. Schrijf hier je beoordeling.

We helpen je graag: Hendrik, Sarissa, Thymo, Daphne en Ann

 

Home Over ons