Over ons

De Tractorverzekering is één van de leukste producten van ons kantoor. Wij werken met veel plezier aan de tractorverzekering, waarom dit zo leuk is? We hebben een fijn contact met onze klanten, daarnaast heeft de Tractorverzekering heeft een lage premie voor hobbymatige objecten.

Een goede service is belangrijk, we helpen je direct als je ons nodig hebt, altijd te denken vanuit jouw belang en je goed te adviseren over welke verzekering het beste bij je past.

Waarom een verzekering speciaal voor de oldtimer tractor of de hobby tractor?

Wij hebben gemeend een uniek product in de markt te moeten zetten, we vinden namelijk dat plezier en het hobbymatig gebruik van je tractor verzekerd moet zijn. Hiervoor hebben wij samen met de maatschappij een speciale polis ontwikkeld, de TractorVerzekering. Goed verzekerd zijn tegen een lage prijs.

Welke verzekeringen bieden jullie nog meer aan?

Veenstra de Jong is gespecialiseerd in verzekering die gerelateerd zijn aan vrije tijd. Verzekeringen die veel bij ons worden aangevraagd zijn: de oldtimerverzekering, de camperverzekering, de bootverzekering, de caravanverzekering en de porscheverzekering.

team tractorverzekering
Team tractorverzekering