Het team tractorverzekering

de Tractorverzekering is onderdeel van Veenstra & de Jong Assurantiën

De Tractorverzekering is één van de leukste producten van ons kantoor. Wij werken met veel plezier aan de tractorverzekering. We  hebben een fijn contact met klanten in heel Nederland. Daarnaast heeft de Tractorverzekering heeft een lage premie voor tractoren en Unimogs. Speciaal gemaakt voor hobbymatig gebruik.

Een goede service is belangrijk, wij hechten hier veel waarde aan. We helpen je direct als je ons nodig hebt, altijd te denken vanuit jouw belang en je goed te adviseren over de beste verzekering.

Waarom een verzekering speciaal voor de oldtimer tractor of de hobby tractor?

De tractorverzekering is een unieke verzekering. Veel maatschappijen verzekeren alleen tractoren die zakelijk worden gebruikt. We vinden ook als je de tractor voor je hobby of plezier gebruikt, hier een geschikte verzekering voor moet zijn. Hiervoor hebben wij samen met de maatschappij een speciale polis ontwikkeld, de TractorVerzekering. Goed verzekerd zijn tegen een lage prijs.

Welke verzekeringen bieden jullie nog meer aan?

Veenstra de Jong Assurantiën is gespecialiseerd in verzekeringen die gerelateerd zijn aan vrije tijd. Onder aan deze pagina staan de overige websites met verzekeringen.

 

Als je ons belt dan krijg je meteen een specialist aan de lijn die je van alles kan vertellen over de tractorverzekering. Heb je een vraag dan kun je ook eerst kijken op onze pagina meestgestelde vragen

Wij zijn erg benieuwd wat jij van onze dienstverlening vindt. Schrijf hier je beoordeling.

Home Het team tractorverzekering