Trekkerverzekering

Bij Veenstra & de Jong kun je jouw trekker met een gerust hart verzekeren. Wij bieden een complete TrekkerVerzekering aan voor je trekker.

Oldtimer trekker verzekering    *premie € 65,- per jaar :

Dit is een trekkerverzekering voor trekkers ouder dan 20 jaar, de trekker wordt gebruikt voor ritjes, evenementen en toertochtjes. (geen optocht, zoals carnaval) De bestuurder dient 20 jaar of ouder te zijn.

Hobby trekker verzekering        **premie vanaf € 107,- per jaar:

Dit is een trekkerverzekering voor bestuurders en tractoren ouder dan 20 jaar, de tractor mag gebruikt worden als hobbytrekker, ook als je rijdt met een kar of een aanhanger, is er dekking. Klusjes die onder de dekking vallen zijn bijvoorbeeld, hout halen, grasmaaien, paardenbak slepen etc. Zolang het gebruik alleen particulier en hobbymatig is.

Trekker verzekering Agrarisch **premie vanaf € 107,- per jaar:

Gebruik je de trekker alleen voor je eigen agrarisch bedrijf of loonwerk? Bereken de premie. Voor meer informatie,  Klik hier, of vraag een offerte bij ons aan. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een premievoorstel. Als de premie akkoord is, dan vul je de online aanvraag landbouwtractor in.

* de premie voor de trekkerverzekering wordt door de maatschappij nog verhoogd met € 10,- poliskosten en 21% assurantiebelasting.
** de premie voor de trekkerverzekering wordt door de maatschappij nog verhoogd met 5,- poliskosten en 21% assurantiebelasting.

 

Home Trekkerverzekering