Trekker verzekering

Bij Veenstra & de Jong kun je jouw trekker met een gerust hart verzekeren. Wij bieden een complete trekker verzekering aan voor je trekker.

Oldtimer trekkerverzekering    *premie € 65,- per jaar :

Dit is een trekker verzekering voor trekkers ouder dan 20 jaar, de trekker wordt gebruikt voor ritjes, evenementen en toertochtjes. (geen optocht, zoals carnaval) De bestuurder dient 20 jaar of ouder te zijn.

Hobby trekkerverzekering        **premie vanaf € 107,- per jaar:

Dit is een trekker verzekering voor bestuurders en tractoren ouder dan 20 jaar, de tractor mag gebruikt worden als hobbytrekker, ook als je rijdt met een kar of een aanhanger, is er dekking. Klusjes die onder de dekking vallen zijn bijvoorbeeld, hout halen, grasmaaien, paardenbak slepen etc. Zolang het gebruik alleen particulier en hobbymatig is.

Trekker verzekering Agrarisch **premie vanaf € 107,- per jaar:

Gebruik je de trekker alleen voor je eigen agrarisch bedrijf of loonwerk? Bereken de premie. Je kunt ook een offerte bij ons aanvragen, we  checken dan bij verschillende verzekeraars welke tractorverzekering het beste bij jouw trekker past. Vraag hier een offerte aan.

Je ontvangt snel een premievoorstel in je mailbox. Is de offerte goed dan vul je daarna de online aanvraag landbouwtractor in.

*  de verzekeraar rekent éénmalig € 10,- poliskosten en 21% assurantiebelasting.
** de verzekeraar rekent éénmalig € 5,- poliskosten en 21% assurantiebelasting.

Home Trekker verzekering