Trekkerverzekering

Bij Veenstra & de Jong kun je jouw trekker met een gerust hart verzekeren. Wij bieden een compleet productenaanbod voor de trekkerverzekering.

Mogelijkheden trekkerverzekering:

Oldtimer trekkerverzekering    *premie 65,- per jaar :

Dit is een trekkerverzekering voor bestuurders en trekkers ouder dan 20 jaar, de trekker wordt gebruikt voor ritjes, evenementen en toertochtjes (geen optocht, zoals carnaval)

Hobby trekkerverzekering        *premie 90,- per jaar:

Dit is een trekkerverzekering voor bestuurders en tractoren ouder dan 20 jaar, de tractor mag gebruikt worden als hobbytrekker, ook als je rijdt met een kar of een aanhanger, is er dekking. Klusjes die onder de dekking vallen zijn bijvoorbeeld, hout halen, grasmaaien, paardenbak slepen etc. Zolang het gebruik alleen particulier en hobbymatig is.

Trekkerverzekering Agrarisch **premie vanaf 93,- per jaar:

Gebruik je de trekker alleen voor je eigen agrarisch bedrijf of loonwerk? Klik hier voor meer informatie of  vraag een offerte bij ons aan. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een premievoorstel. Als de premie akkoord is, dan download je het  aanvraagformulier trekker, vul het in, mail het aanvraagformulier naar ons toe of stuur via de post:

Veenstra & de Jong Assurantiën
Antwoordnr. 1021
8440 VB  Heerenveen 

 

* de premie voor de trekkerverzekering wordt door de maatschappij nog verhoogd met 8,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting.

** de premie voor de trekkerverzekering wordt door de maatschappij nog verhoogd met 5,- poliskosten en 21% assurantiebelasting.