Unimog Verzekeren

Premie Unimog

Tractoren en Unimog verzekeren is onze specialisme. We zijn één van de weinige aanbieders die de Unimog verzekering aanbieden. We zijn trots en blij dat we veel Unimog liefhebbers hebben kunnen helpen.

Het team van Veenstra & de Jong Assurantiën is altijd op zoek naar de beste verzekering. Ben je in het bezit van een Unimog en wil je deze verzekeren? Dan ben je bij ons op de juiste plaats voor de Unimog verzekering.

  • Premie WA dekking Unimog                                    € 125,- per jaar

Heeft je Unimog een grensverkeer kenteken? Dan betaal je € 25,- extra, je ontvangt dan een groene kaart. Een grensverkeer kenteken wordt aangevraagd als je dicht bij de grens woont. In België / Duitsland is een groene kaart nodig.

Branddekking 0,5% van de dagwaarde               (minimale premie €35,-)
Brand/diefstaldekking 0,825% v/d dagwaarde (minimale premie €50,-)

Premie opslag van 25% als de Unimog zwaarder is dan 3500 kg.
Tot €15.000 is er geen taxatierapport nodig.

Voorwaarden Unimogverzekering:

  • Bestuurder is minimaal 20 jaar oud en dient in het bezit te zijn van een (tractor) rijbewijs.
  • De Unimog moet origineel zijn. Dus geen aanpassingen aan de motor/Unimog.
  • De Unimogverzekering is een landbouwverzekering en bedoeld voor de Unimog die niet sneller kan rijden dan 45 kilometer per uur. Als de Unimog is aangepast en sneller kan dan 45 km per uur dan is acceptatie niet mogelijk.
  • Schadeverzekerden inzittenden is mee te verzekeren voor af-fabriek reguliere zitplaatsen. Dus geen dekking voor personen die op een kar,  de laadbak of op een plek zitten die daar niet voor bestemd is.

De premie is exclusief 21% assurantiebelasting en eenmalig poliskosten € 10,-.

Afsluiten van de Unimogverzekering is erg gemakkelijk, Klik op bovenstaande knop in of download het aanvraagformulier Unimog, vul deze in en stuur deze naar:

Veenstra & de Jong Assurantiën
Antwoordnummer 1021
8440 VB  Heerenveen

Wil je het formulier via de post ontvangen? Vul dan even het contactformulier in. Heb je vragen over de Unimogverzekering bel of mail ons!

*Grensverkeer kenteken: je ontvangt naast de polis ook een groene kaart.

Home Unimog Verzekeren