Unimog Verzekeren

Premie Unimog

Bezit jij een Unimog en wil je deze Unimog verzekeren? Wij hebben hiervoor een speciale unieke Unimog polis. We zijn trots dat we zoveel Unimog liefhebbers hebben mogen helpen met de Unimog verzekering.

Het team van Veenstra & de Jong Assurantiën is specialist in specifieke verzekeringen. Ben je op zoek naar een goede Unimog verzekering? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Je kunt de Unimog verzekering online op deze website aanvragen maar je kunt ons ook bellen.

Premie WA dekking Unimog                                    € 150,- per jaar

Heeft je Unimog al een kenteken? Vanaf 1 januari 2021 is een kenteken verplicht voor een Unimog. Je vraagt een keuring aan bij het RDW en vervolgens krijg je een kentekenplaat die je bevestigt op de juiste plek op het voertuig. Heb je een Unimog bij ons verzekerd en heb je het kenteken nog niet aan ons doorgegeven, doe dit meteen.

Kenteken Unimog doorgeven

Dekking Unimog uitbreiden

Je hebt dus verzekeringsplicht met een Unimog. Minimaal WA dekking. Naast WA dekking kun je de Unimog ook verzekeren voor brand óf brand + diefstal.

Branddekking 0,5% van de dagwaarde                (minimale premie € 35,-)
Brand/diefstaldekking 0,825% v/d dagwaarde (minimale premie € 50,-)

  • Er geldt een premie opslag van 25% als de Unimog zwaarder is dan 3500 kg.

Voorwaarden Unimog verzekering:

  • Bestuurder is minimaal 20 jaar oud en is in het bezit van een (tractor) rijbewijs.
  • De Unimog moet origineel zijn. Dus geen aanpassingen aan de motor / chassis van de Unimog.
  • De Unimog verzekering biedt dekking op voorwaarde dat deze gemaximaliseerd is op 60 kilometer per uur. Als de Unimog is aangepast en sneller kan rijden dan 60 km per uur dan is acceptatie niet mogelijk.
  • Schadeverzekerden inzittenden is mee te verzekeren voor af-fabriek reguliere zitplaatsen. Er is geen dekking voor personen die op een kar, laadbak of op een plek zitten die daar niet voor bestemd is.

De premie is exclusief 21% assurantiebelasting en € 3,- incassokosten.

Aanvraag Unimog verzekering

 Heb je vragen? Vul dan het contactformulier in of bel ons, we regelen het graag voor je.

Home Unimog Verzekeren