Unimog Verzekeren

Premie Unimog

Een tractor of Unimog verzekeren, dat doen we graag! We zijn trots dat we veel Unimog liefhebbers mogen helpen met een voordelige verzekering voor de Unimog.

Het team van Veenstra & de Jong Assurantiën is altijd op zoek naar de beste verzekering. Ben je in het bezit van een Unimog en wil je deze verzekeren? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Je kunt op deze website de Unimog verzekering aanvragen.

  • Premie WA dekking Unimog                                    € 125,- per jaar

Heeft je Unimog een kenteken? Dan kun je een groene kaart aanvragen. Dit is handig als je dichtbij de grens woont en de buurlanden bezoekt met je Unimog. Tot 1 januari 2021 werd er dan een grensverkeer kenteken aangevraagd. Vanaf 1 januari 2021 vraag je een gewoon kenteken aan voor de Unimog. Heb je al een Unimog bij ons verzekerd en heb je de Unimog geregistreerd bij het RDW? Geef dit aan ons door.

Kenteken Unimog doorgeven

Dekking Unimog uitbreiden

Naast de WA dekking kan je de Unimog ook verzekeren voor brand óf voor brand + diefstal.

Branddekking 0,5% van de dagwaarde                (minimale premie € 35,-)
Brand/diefstaldekking 0,825% v/d dagwaarde (minimale premie € 50,-)

Er geld een premie opslag van 25% als de Unimog zwaarder is dan 3500 kg. Tot een waarde van € 15.000 hoef je de Unimog niet te laten taxeren.

Voorwaarden Unimog verzekering:

  • Bestuurder is minimaal 20 jaar oud en is in het bezit van een (tractor) rijbewijs.
  • De Unimog moet origineel zijn. Dus geen aanpassingen aan de motor / Unimog.
  • De Unimog verzekering is een landbouwverzekering en bedoeld voor de Unimog die niet sneller kan rijden dan 45 kilometer per uur. Als de Unimog is aangepast en harder kan rijden dan 45 km per uur dan is acceptatie niet mogelijk.
  • Schadeverzekerden inzittenden is mee te verzekeren voor af-fabriek reguliere zitplaatsen. Dus er is geen dekking voor personen die op een kar,  de laadbak of op een plek zitten die daar niet voor bestemd is.

De premie is exclusief 21% assurantiebelasting en eenmalig poliskosten € 10,-.

Afsluiten van de Unimog verzekering is kan via deze website, Klik op bovenstaande knop of download het aanvraagformulier Unimog, vul deze in en stuur deze naar:

Veenstra & de Jong Assurantiën
Antwoordnummer 1021
8440 VB  Heerenveen

Wil je het formulier via de post ontvangen of hebt je vragen? Vul dan even het contactformulier in of bel ons even, we regelen het graag voor je.

Home Unimog Verzekeren