Unimog Verzekeren

Premie Unimog

Unimog verzekeren? Wij hebben een speciale unieke Unimog polis. We hebben al veel Unimog liefhebbers mogen helpen met deze unieke Unimog verzekering.

Het team van Veenstra & de Jong Assurantiën is specialist in tractor- en Unimogverzekeringen. Je kunt de Unimog verzekering online op deze website aanvragen maar je kunt ons ook bellen.

Premie WA dekking Unimog                                    € 150,- per jaar

Vanaf 1 januari 2022 is een kenteken verplicht voor een Unimog. Je vraagt een keuring aan bij het RDW en vervolgens krijg je een kentekenplaat die je bevestigt op de juiste plek op het voertuig. Heb je een Unimog bij ons verzekerd en heb je het kenteken nog niet aan ons doorgegeven, doe dit meteen. Vanaf 1 januari 2023 worden er actief boetes uitgedeeld aan eigenaren van onverzekerde voertuigen.

Kenteken Unimog doorgeven

Dekking Unimog uitbreiden

Je hebt dus verzekeringsplicht voor minimaal WA dekking met een Unimog. Naast WA kun je de dekking uitbreiden met brand óf brand + diefstal.

Branddekking 0,5% van de dagwaarde                (minimale premie € 35,-)
Brand/diefstaldekking 0,825% v/d dagwaarde (minimale premie € 50,-)

  • Er geldt een premie opslag van 25% als de Unimog zwaarder is dan 3500 kg.

Voorwaarden Unimog verzekering:

  • Bestuurder is minimaal 20 jaar oud en in het bezit van een (tractor) rijbewijs.
  • De Unimog moet origineel zijn. Dus geen aanpassingen aan de motor / chassis van de Unimog.
  • De Unimog verzekering biedt dekking op voorwaarde dat deze gemaximaliseerd is op 60 kilometer per uur. Als de Unimog is aangepast en sneller kan rijden dan 60 km per uur dan is acceptatie niet mogelijk.
  • Schadeverzekerden inzittenden is mee te verzekeren voor af-fabriek reguliere zitplaatsen. Er is geen dekking voor personen die op een kar, laadbak of op een plek zitten die daar niet voor bestemd is.

De premie is exclusief 21% assurantiebelasting en € 3,25 servicekosten per jaar. Betaal je per maand, kwartaal of halfjaar dan zijn de servicekosten €1,65 per incasso.

Aanvraag Unimog verzekering

 Heb je vragen? Vul dan het contactformulier in of bel ons, we regelen het graag voor je.

Home Unimog Verzekeren