Unimog Verzekeren

Unimog verzekeren niet mogelijk?

Wij zijn specialist in het verzekeren van tractoren. We hebben veel verzoeken gekregen van Unimog rijders of we een speciale verzekering voor de Unimog konden regelen. Het valt niet mee om een Unimog te verzekeren. We hebben ons hier met veel enthousiasme voor ingezet en dit heeft geleid tot de Unimogverzekering. We zijn trots en blij dat we veel Unimog liefhebbers hebben kunnen helpen.

Aanvragen Unimogverzekering

Wij van Veenstra en de Jong Assurantiën zijn altijd op zoek naar de beste verzekering. Ben je in het bezit van een Unimog en wil je deze verzekeren? Dan ben je bij ons op de juiste plaats voor de Unimog verzekering.

Premie aansprakelijkheid Unimog € 125,- per jaar
Branddekking 0,5% van de dagwaarde (minimale premie brandgedeelte €35,-)
Brand/diefstaldekking 0,825% v/d dagwaarde (minimale premie brand/diefstal €50,-)
Tot €15.000 is er geen taxatierapport nodig.
 
Voorwaarden Unimogverzekering:
  • Bestuurder dient minimaal 20 jaar oud te zijn en in het bezit te zijn van een (tractor) rijbewijs.
  • Deze premie geldt voor Unimogs tot 3.500 kg. Is de Unimog zwaarder dan 3.500 kg, dan geldt er een opslag van 25%.
  • De Unimog moet origineel zijn.
  • De Unimogverzekering is een landbouwverzekering en bedoeld voor de Unimog die begrenst is tot 45 kilometer per uur.  De begrenzer dient origineel te zijn, dus af-fabriek. Gaat de Unimog sneller dan 45 km dan is acceptatie niet mogelijk.
  • Schadeverzekerden inzittenden is mee te verzekeren voor af-fabriek reguliere zitplaatsen. Dus geen dekking voor personen die op een kar,  de laadbak of op een plek zitten die daar niet voor bestemd is. 

De premie is exclusief 21% assurantiebelasting en eenmalig poliskosten € 10,-.

Afsluiten van de Unimogverzekering is erg gemakkelijk, vul het online aanvraagformulier in of download het aanvraagformulier Unimog, vul deze in en stuur deze naar:

Veenstra & de Jong Assurantiën
Antwoordnummer 1021
8440 VB  Heerenveen
 

Wil je het formulier via de post ontvangen? Vul dan even het contactformulier in. Heb je vragen over de Unimogverzekering bel of mail ons!