Eenvoudig overstappen

Bent u op dit moment bij een andere verzekeraar verzekerd? En betaalt u nu teveel premie?

We helpen u graag met overstappen.

Bij het overstappen naar de Tractorverzekering.nl regelen wij de opzegging bij de huidige verzekeraar.

OverStappen:

 1. Aanvragen van de tractorverzekering

  U berekent de premie. en vul het aanvraagformulier in.
  aanvraag

 2. Vul het opzegformulier in

  Dit opzegformulier zoveel mogelijk invullen en dan naar ons mailen of opsturen.

 3. Wij zorgen voor de rest

  Wij sturen uw opzegging naar uw huidige verzekeraar. We checken of de polis per juiste datum wordt beëindigd en we sturen de verzekeraar een herinnering als dat nodig is.

 

Uw trekker is daarom nooit dubbel verzekerd. Wilt u zelf de verzekering opzeggen? Dan kan tegenwoordig snel en gemakkelijk. Maak gebruik van de opzegservice. De verzekering bij Tractorverzekering.nl gaat pas in, nadat uw huidige verzekering is afgelopen! Houdt altijd rekening met de opzegtermijn van de lopende verzekering, in de meeste gevallen is de opzegtermijn één maand. De verzekering moet dan al een jaar hebben gelopen.

Wilt u de tractorverzekering bij ons opzeggen? Stuur ons dan een mail met het verzoek de tractorverzekering te beëindigen of vul het contactformulier in. Nadat de tractorverzekering één jaar bij ons heeft gelopen, kunt u de tractorverzekering dagelijks opzeggen met één maand opzegtermijn. Heeft u de tractor verkocht dan kunt u de verzekering op elk moment stopzetten.

Heeft u vragen over het overstappen of opzeggen van de tractorverzekering? U mag ons ook altijd even bellen. Wij helpen u graag!

Home Eenvoudig overstappen