Eenvoudig overstappen

Bent u op dit moment bij een andere verzekeraar verzekerd? Geen probleem.

Wij heten u graag welkom bij de TractorVerzekering van Veenstra & de Jong Assurantiën.

Bij het overstappen naar de Tractorverzekering.nl regelen wij de opzegging bij de huidige verzekeraar. Dit gaat als volgt. Stuur ons, tegelijk met het afsluiten van de tractorverzekering een mail met gegevens van de huidige verzekeringsmaatschappij en het polisnummer. U ontvangt een opzegformulier. Wij vragen u om een handtekening te plaatsen. U kunt dit opzegformulier hier ook vinden. Als u dit formulier aan ons terugstuurt of mailt dan zorgen wij er voor dat de opzegging bij uw huidige verzekeraar terecht komt.

Uw trekker is daarom nooit dubbel verzekerd. Wilt u zelf de verzekering opzeggen? Dan kan tegenwoordig snel en gemakkelijk. Maak gebruik van de opzegservice. De verzekering bij Tractorverzekering.nl gaat pas in, nadat uw huidige verzekering is afgelopen! Houdt altijd rekening met de opzegtermijn van de lopende verzekering, in de meeste gevallen is de opzegtermijn één maand. De verzekering moet dan al een jaar hebben gelopen.

Wilt u de tractorverzekering bij ons opzeggen? Stuur ons dan een mail met het verzoek de tractorverzekering te beëindigen of vul het contactformulier in. Nadat de tractorverzekering één jaar bij ons heeft gelopen, kunt u de tractorverzekering dagelijks opzeggen met één maand opzegtermijn. Heeft u de tractor verkocht dan kunt u de verzekering op elk moment stopzetten.

Heeft u vragen over het overstappen of opzeggen van de tractorverzekering? U mag ons ook altijd even bellen. Wij helpen u graag!

Home Eenvoudig overstappen