Eenvoudig overstappen

Bent u op dit moment bij een andere verzekeraar verzekerd? Geen probleem.

Bij het overstappen naar de Tractorverzekering.nl regelen wij de opzegging bij de huidige verzekeraar. Dit gaat als volgt. Stuur ons, tegelijk met het afsluiten van de tractorverzekering een mail met gegevens van de huidige verzekeringsmaatschappij en het polisnummer. Wij sturen vervolgens een opzegkaartje voor uw handtekening. U kunt dit formulier ook downloaden. Wij zorgen ervoor dat dit opzegkaartje bij uw verzekeraar terecht komt.

U bent dus nooit dubbel verzekerd. Wilt u zelf de verzekering opzeggen? gebruik dan de opzegservice. De verzekering bij Tractorverzekering.nl gaat pas in, nadat uw huidige verzekering is afgelopen! Houdt altijd rekening met de opzegtermijn van de lopende verzekering.

Wilt u de tractorverzekering bij ons opzeggen? Stuur ons dan een mail met het verzoek de tractorverzekering te beëindigen of vul het contactformulier in. Nadat de tractorverzekering één jaar bij ons heeft gelopen, kunt u de tractorverzekering dagelijks opzeggen met één maand opzegtermijn. Heeft u de tractor verkocht dan kunt u de verzekering op elk moment stopzetten.

Heeft u vragen over het overstappen of opzeggen van de tractorverzekering? U mag ons ook altijd even bellen.