Eenvoudig overstappen

Bent u op dit moment bij een andere verzekeraar verzekerd? Geen probleem.

Wij heten u graag welkom.

Bij het overstappen naar de Tractorverzekering.nl regelen wij de opzegging bij de huidige verzekeraar. Dit gaat als volgt. Stuur ons, tegelijk met het afsluiten van de tractorverzekering een mail met gegevens van de huidige verzekeringsmaatschappij en het polisnummer. u ontvangt vervolgens een opzegkaartje voor uw handtekening.  U kunt dit formulier ook downloaden. Wij vragen u dit kaartje in te vullen en aan ons terug te sturen. Wij zorgen ervoor dat dit opzegkaartje bij uw huidige verzekeraar terecht komt.

Uw trekker is daarom nooit dubbel verzekerd. Wilt u zelf de verzekering opzeggen? Maak dan gebruik van de opzegservice. De verzekering bij Tractorverzekering.nl gaat pas in, nadat uw huidige verzekering is afgelopen! Houdt altijd rekening met de opzegtermijn van de lopende verzekering.

Wilt u de tractorverzekering bij ons opzeggen? Stuur ons dan een mail met het verzoek de tractorverzekering te beëindigen of vul het contactformulier in. Nadat de tractorverzekering één jaar bij ons heeft gelopen, kunt u de tractorverzekering dagelijks opzeggen met één maand opzegtermijn. Heeft u de tractor verkocht dan kunt u de verzekering op elk moment stopzetten.

Heeft u vragen over het overstappen of opzeggen van de tractorverzekering? U mag ons ook altijd even bellen.

Home Eenvoudig overstappen